Barnunderhållning

En svängom i Astrids värld

Två prinsessor är ute på en resa i världen och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. I resväskorna som är med, finns saker nerpackade som passar in hos Pippi Långstrump, Sjörövarfabbe, Karlsson på taket, Saltkråkan, Madicken och Emil och Ida.

Det blir både tokigt, roligt och spännande! Föreställningen innehåller både sång och musik från det allra bästa av Astrid Lindgren.

Från 4 år och uppåt. Ca 45 minuter lång.

Barnens bästa sånger

I en enda väska kan det verkligen rymmas mycket. Ja, tänk en boa om halsen som gör att showen blir till en schlager eller att en badring kan ta oss ut på djupt vatten? Och bokstaven K, vad har den i hela friden
med det hela att göra?

Och visst är en bakåtvänd keps snyggare att ha än en framåtvänd? Det kan dessutom vara lite ensamt på scenen, så alla barn som vill, får bli en kör och kanske ett framtida bidrag till Körslaget. Vad som helst är möjligt när det handlar om Barnens bästa sånger.

I showen, blandar vi sånger och välkända barnvisor med det senaste från dagens hitlåtar som exempelvis dansbandslåten på allas läppar, vinnaren i Melodifestivalen eller sommarplågan som spelas på radion.

Showen kan anpassas enligt önskemål. 30 – 60 minuter.
Barn- och familjeföreställning.

Trulles visor

Trulle är ett snällt och klokt litet troll, som bor i ett eget hus som han byggt långt in i skogen. Där bor han med sin bästa kompis, trollflickan Trulsa och där bor också det lilla rimdjuret Rim-Tim. Runt om i skogen bor Trulles släktingar och alla hans vänner. Trulle är en duktig uppfinnare och har uppfunnit en språkstege som har fem stegpinnar. Dessa är: Rim, Meningar, Ord, Stavelser och Ljud.

Trulle och Trulsa tar med oss till skogen och klättrar uppför stegen.
Under denna barnshow sjunger vi sånger som Bim Wikström skrivit.

Från 5 år till ca 9 år. Showen är 45 minuter lång.

www.trulle.com