Event

Körslag

Ett bättre sätt för teambuilding finns inte! Att göra ett körslag med dina medarbetare kan bli hur häftigt som helst! Och dessutom roligt!

Innan middagen ordnas en vanlig ”after work” som sedan mynnar ut i en utmaning/ett uppdrag och på bara någon timme därefter har varje grupp en färdig låt att framföra. Vi lär ut, coachar och peppar!

Låtarna framförs sedan under middagen in i mellan vår show. Vi fixar med rekvisita såsom glitter, boor, bastkjolar och tokiga hattar. Och kanske tamburiner, maracas och såpbubblor!

Under våra snart 20 år som Systrarna K har vi gjort ett 100-tal körslag i många olika former. Det har varit från 30 upp till 300 personer i publiken där alla har känt sig delaktiga!

Är ni på jakt efter en spännande och annorlunda kväll med mycket skoj där era medarbetare får chansen att tävla tillsammans med varandra och mot andra? Då är absolut ett körslag grejen för er!

Musikquiz

Med inspiration från Melodikrysset, gör vi en Musik Quiz med inslag av olika utmaningar och upptåg! Ett arrangemang som både kan dra ut på tiden men även kan fungera som ett kort inslag under en middag.

Har man en flerdagarskonferens kan detta passa som en ”cliffhanger” till något som ska hända. Varför inte en annorlunda information om företaget i musikalisk frågeform eller för en ny produkt man vill belysa?

I vår värld finns inga begränsningar, vi utformar varje event och kväll till att bli så unik som möjligt. Ingen show liknar den andra. Improvisation är vårt motto och vi skräddarsyr alltid våra upptåg efter kundens önskemål!