Hoppa till innehåll

Barnunderhållning

En svängom i Astrids värld

Två prinsessor är ute på en resa i världen och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. I resväskorna som är med, finns saker nerpackade som passar in hos Pippi Långstrump, Sjörövarfabbe, Karlsson på taket, Saltkråkan, Madicken och Emil och Ida.

Det blir både tokigt, roligt och spännande! Föreställningen innehåller både sång och musik från det allra bästa av Astrid Lindgren.

Från 4 år och uppåt. Ca 45 minuter lång.

Barnens bästa sånger

Vad som helst är möjligt och vad som helst kan hända när det handlar om Barnens bästa sånger. Rörelsesånger och melodier kända från radio och TV, blandas med sånger från bl. a Astrid Lindgren och Mora Träsk och med det senaste från dagens hitlåtar! Vi sjunger, dansar och busar runt tillsammans ! Det är full fart och alla får sjunga med!

Showen kan anpassas enligt önskemål. 30 – 60 minuter.
Barn- och familjeföreställning.

Trulles visor

Trulle är ett snällt och klokt litet troll, som bor i ett eget hus som han byggt långt in i skogen. Där bor han med sin bästa kompis, trollflickan Trulsa och där bor också det lilla rimdjuret Rim-Tim. Runt om i skogen bor Trulles släktingar och alla hans vänner. Trulle är en duktig uppfinnare och har uppfunnit en språkstege som har fem stegpinnar. Dessa är: Rim, Meningar, Ord, Stavelser och Ljud.

Trulle och Trulsa tar med oss till skogen och klättrar uppför stegen.
Under denna barnshow sjunger vi sånger som Bim Wikström skrivit.

Från 5 år till ca 9 år. Showen är 45 minuter lång.

www.trulle.com

———–

Se Askersunds 375 års kalas med Systrarna K 13 juni 2018

Se Allsång för barn i Wadköping Örebro 1 augusti 2017