Hoppa till innehåll

Lorem ipsum osv!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Show

Barnshow

Barnskiva

Show, teater & underhållning!

Systrarna K

Vi håller på med underhållning inom musik, teater och barnteater. Vi anordnar event, såsom körslag, musikquiz, shower och allsång. Vi kan erbjuda helhetslösningar för upplevelser till företagskickoffer, fester och andra liknande evenemang. Varför tveka? Boka oss för ditt evenemang! Kontakta oss via vår kontaktsida.

Vi är Systrarna K!

Vi är Systrarna K

ÅSA KARLSON​

Storasyster K

Mest av allt gillar jag lugnet som lägger sig på kvällen. Är i farten hela tiden och har ständigt flera projekt på gång. Älskar att resa och uppleva saker. När jag inte sjunger, leder jag gympa och myser med nära & kära. 1999 hoppade jag i en bassäng 52 ggr på Göta Lejon i Galenskaparnas show ”Alla ska bada”.

KARIN KARLSON​

Lillasyster K

Jag älskar kontrasten mellan höga klackar i glamour och gummistövlar i skogen! Är lite av en ensamvarg men otroligt social bland människor. Sprider glädje och blinkar med mina blå när jag far fram! Har varit dansbandssångerska och stod en gång i Globen med Robert Broberg i Målarrock 1994.

Några nöjda kunder

Proffsiga systrar förgyllde julfirandet på XR Logistiks julfest. Med glimten i ögat svepte Åsa och Karin fram med sina trollspön och tog fram stim och stoj ur vår annars så kantiga och manliga vardag, vi nynnade och gungade på våra stolar, de finurliga lekarna släppte loss våra hämningar med resultat att vi vred oss av skratt. Det var en succé!

Katarina Strand

XR Logistik

Systrarna K kommer likt en frisk fläkt som drar med sig både barn och vuxna. Mycket igenkänning, som barnen älskar, trollbinder och gör föreställningen rolig och lättsam. Man får verkligen känslan av att Åsa och Karin älskar det de gör och framför allt, älskar barn”.

Johanna Andersson

Kultursamordnare, Tidaholms kommun

Jag har valt Systrarna K av flera orsaker: De har en bred kompetens, är väldigt flexibla, positiva, glada och “går alltid hem”. De varvar sång och musik med härliga ”upptåg”. Överraskningsmoment som jag bollat med dem, har de alltid varit positiva till och löst på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera Systrarna K!

Ronny Ferm

Posten i Tibro

Hör gärna av dig!

Skicka gärna ett mail via formuläret nedan om du vill kontakta oss!